Thom Artway

Thom Artway a Sebastian již brzy Na Karmeli

Posted by

Thom Artway a Sebastian patří k těm nejzářivějším domácím objevům loňského roku. Po koncertu veleúspěšných ATMO Music a Lipo, přichází na scénu další úspěšní interpreti dnešní generace.  Prostorná hala Vzdělávacího centra Na Karmeli se 26. října opět otevře další koncertní podívané.

Thom Artway a Sebastian Na Karmeli

Thom Artway Thom Artway (vlastním jménem Tomáš Maček) je český zpěvák, kytarista a skladatel. Svým zpěvným hláskem mísí folk s rockem a popem. V jeho textech zpívá primárně v angličtině. Jeho hudební debut započal v roce 2012, kdy se jeho píseň Towards The Sun objevila v soundtracku filmu Křídla Vánoc.

Po necelém roce přišel s debutovým EP s názvem Still Standing in the Unknown, čímž rozšířil bránu své dosavadní hudební kariéry.

Thom často piluje své schopnosti hraním v ulicích, které často spojuje se svojí vášní pro cestování.

 

Rok 2015 byl pro Artwaye zlomový, stihl totiž vydat veleúspěšný singl I Have No Inspiration. Koncem zaří vydal své debutní album Hedgehog, jež zazní i Na Karmeli.Sebastian

Sebastian Navrátil (umělecky Sebastian) je popový zpěvák, skladatel a kytarista. Zúčastnil se talentové soutěže Československo má talent.

Poté figuroval v kapele JUST TRY s dalším známým zpěvákem Jakubem Děkanem, společně se podíleli na úspěšném akustickém coveru písně Žijeme len raz.

Na jaře roku 2014 společně se skupinou ATMO music nazpíval píseň Polety, která bodovala na prvních příčkách téměř ve všech českých rádiích. O rok později spatřil jeho singl Toulavá světlo světa. I tentokrát útočí na uši posluchačů svojí podmanivostí a předává návykovost kde se dá. Jeho posledním vydaným počinem je píseň Až na to přijde.

Koncertem Thoma Artwaye a Sebastiana letošní kulturní sezóna Na Karmeli nekončí. Každý si přijde na své, ať už milovník cestování či příznivce humoru.

Vstupné: předprodej 280 Kč 

Z TECHNICKÝCH DŮVODŮ JE KONCERT 26. 10. 2016 ZRUŠEN

Facebook stránka Vzdělávacího centra Na Karmeli.

Vstupenky jsou k dispozici na recepci Vzdělávacího centra Na Karmeli – každý všední den od 8:00 do 15:30 nebo v síti Ticketpro.

Více informací o událostech v Mladé Boleslavi naleznete na našem  facebooku a googlu + .

5/5 - (6 votes)

Komentáře

Leave a Reply